Workshops Baby/peuter

Baby/ peuterreflexelogie

Ook benieuwd of een workshop iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Babyvoetjes

Workshop Babyreflexologie

Ik hou van de manier waarop kinderen in het leven staan. Zo onbevangen en zo eerlijk. Met aanrakingen geef je liefde, het versterkt de onderlinge band. Baby’s houden onvoorwaardelijk van hun ouders en baby’s zoeken continu de liefde van hun ouders, ook als je baby huilt of onrustig is. Juist dan heeft je baby je zo nodig. Hoe mooi is het als je als ouder weet hoe je de basisbehoeften van je baby kunt vervullen? Je er echt kunt zijn voor je baby? Waardoor je baby leert dat hij kan vertrouwen op jou als ouder. Zo kan er een veilige hechting ontstaan, wat als het ware een basis is voor de rest van het leven. Ik gun elke baby een goede start. Want een goede start is écht het halve werk.

Zones babyvoetjes

Groepsworkshops voor Mama's en Papa's

Je eigen baby verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? In deze workshop leer je hoe je dit en meer kunt doen met behulp van voetreflex.De baby voetreflexmassage bestaat uit 3 lessen van 1 uur. Je leert stap voor stap alle technieken van voetreflex, die je meteen met je kindje oefent.

De meeste baby’s genieten van het masseren van hun voetjes. Ze worden er heerlijk rustig van en het maakt dat zij zich veilig en geborgen voelen. Het helpt je baby groeien. De emotionele en lichamelijke ontwikkeling wordt door de liefdevolle aanrakingen gestimuleerd. Tijdens de massage heb je intens contact met je baby.

Workshop agenda

De workshops kunnen in een groep gevolgd worden bij een minimum van 4    deelnemers, Locatie De Boedingen 3a te Oosterhout (vestiging Yoga&You).


Nieuwe geplande datums:  7-14-21 jan. 
                                                         4-11-18 febr.
                                                              3-10-17 maart.

Volg ons ook via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.