Waar kun je mij vinden?

Locatie Boedingen Oosterhout

Iedere even week ben ik op dinsdag te vinden op de locatie Nieuwstraat 21 te Made.

Iedere oneven week ben ik op vrijdag te vinden op de locatie De Boedingen 3A te Oosterhout.


Locatie Alsemhof Oosterhout

Op mijn locatie thuis verzorg ik ook voetreflex. Deze locatie wordt gebruikt wanneer u op een ander moment graag een voetreflex behandeling wilt ervaren.

Voetreflexmassage

Natuurlijk ben ik ook op beurzen en andere evenementen te vinden. Kijk hiervoor regelmatig op Facebook voor de planning.

Waar werk ik mee?

In mijn praktijk werk ik met de essentiële oliën van Volatile deze bestaat uit hoogwaardig 100% natuurlijke oliën.  De basis is 10% jojoba en 90% amandelolie. deze worden verrijkt met de essentiële oliën zoals rozemarijn, lavendel , laurier, roos en sandelhout puur natuur dus.

Wist je dat essentiële oliën al duizenden jaren in vele culturen worden gebruikt.
De chinezen waren ruim 200 jaar voor onze jaarteling al bekend met de helende en heilzame werking van deze oliën voor lichaam en geest.


Blog

Tips voor een goede nachtrust

Word jij ’s ochtends moe wakker? Heb je moeite om in slaap te komen of word je ’s nachts regelmatig wakker? Lees dan onderstaande tips over hoe je op natuurlijke manieren je slaap kunt verbeteren!

Voetreflexmassage
Alle delen van het lichaam, spieren, gewrichten, klieren, organen, staan in verbinding met een specifieke zone op de voeten. Met voetreflexologie worden deze zones op de voeten met druk bewerkt, om zo de doorbloeding en energiedoorstroming naar de bijbehorende delen in het lichaam te verbeteren. Voetreflexologie kan helpen om slaap te verbeteren door ontspanning te brengen in je hele lichaam, hormonen in balans te brengen en de opname van voedingsstoffen en uitscheiding van afvalstoffen te stimuleren.

Vermijd alcohol laat op de avond
Alcohol kan helpen om in slaap te komen, maar het vermindert de slaapkwaliteit. Door laat in de avond nog alcohol te drinken neemt hoeveelheid REM-slaap neemt af. Dit kan ervoor zorgen dat je moe wakker wordt. Bij  regelmatig gebruik vermindert alcohol ook de genezende werking van slaap.

Kruidenthee
Er zijn verschillende kruiden die kunnen helpen om meer te ontspannen en beter in slaap te komen. Voorbeelden hiervan zijn melisse en kamille. Er zijn ook kruidenmelanges verkrijgbaar specifiek gericht op een betere slaap. Let op: Drink geen zwarte en groene thee voor het slapen gaan, deze bevatten theïne en dat heeft dezelfde werking als cafeïne. Dit heeft dus juist een negatieve werking op het in slaap komen.
 
Magnesium

Onderzoek heeft aangetoond dat magnesium de kwaliteit van slaap kan verbeteren. Slaapproblemen die veroorzaakt worden door een magnesiumtekort uiten zich in een onrustige slaap, vaak wakker worden en ongecontroleerde bewegingen in de slaap. Naast het slikken van supplementen kun je je magnesiuminname ook vergroten door meer groene groenten, bananen, grapefruit, volkoren granen en verse noten te eten. De opname van magnesium wordt vermindert door hoge concentraties calcium, fosfaat, eiwit en vet (melk, melkproducten, kaas, vis, vlees).